Skicka vadare

Hur gör man om man vill skicka ett eller flera par vadare?

För att det här ska fungera i större skala så måste vi hjälpas åt. Det blir ogörligt om vi/jag ska testa alla vadare själva 1. Vi ber dig därför att göra följande;

  • Vänd vadarna ut och in.
  • Ta med vadarna och en vattenfast penna och gå in i badrummet.
  • Fyll vadarna med vatten, förslagsvis ett ben i taget.
  • Om det läcker vatten, rita en cirkel med pennan runt hålet.
  • Torka vadarna på in och utsida.
  • Packa vadarna. Använd en kartong eller en sopsäck (eller liknande) som snurras och tejpas 
  1. Om du lämnar ett par Simmsvadare med Gortex (G4, G3, Headwater, Guide classic, Flyweight etc) så kan vi göra undersökningen. När det är Gortex så kan man hitta hål med hjälp av sprit och behöver inte fylla vadarna med vatten vilket förenklar felsökningen. ↩︎


Välj fraktsätt

Endara så köper du en Returfrakt av flugbindning.com till självkostnadspris eller så köper du en frakt av Posten eller DHL som hamnar hos ett ombud. Dessa blir några 10:or billigare för dig.

Om du vill skicka via ombud så skicka inte till vår ordinarie adress. Då får jag lägga ca 20 minuter extra för att hämta paketet. Det hamnar nämligen på Avion shopping (IKEA) Skicka ett mail till magnus at flugbindning.com med rubriken W2U Ombud så får du adress och mobilnummer för avisering i retur.

Alla ekonomiska transaktioner sköts av flugbindning.com. Detta för att det redan finns en infratruktur uppsatt som fungerar för att hantera betalningar, produkter mm.

Samfrakta gärna

Innan du skickar in dina vadare så är det väl klokt att kolla med dina kompisar om de har några vadare att skicka. Dom kanske inte ens känner till att deras gamla vadare kan komma till stor nytta i Ukraina.