Smyglansering på Cornucopia

I torsdags (16/11) sjösatses projektet Waders 2 Ukraine med en smygstart på bloggen Cornucopia. Jag hade på förhand bestämmt mig för att försöka göra dagens första kommentar. Vilket lyckades med. Jag hade ett färdigskrivet inlägg om W2U som jag lyckades klistrade in som första kommentar på dagens inlägg om Kriget i Ukraina. Den som är intresserad kan läsa här. Waders 2 Ukraine

Inför lanseringeng hade jag lagt upp ett antal produkter i en katalog med namnet Waders 2 Ukraine på Flugfiskecenters nuvarande webshop flugbindning.com I katalogen hade jag lagt upp två par vadare som man kunde köpa andelar. I webbutiken finns det även repkit att köpa som kommer att skickas till Ukraina. På så sätt kan även du som inte har ett par vadare att avstå till projektet, eller som aldrig haft en tanke på att äga ett par vadare, möjlighet att lämna ett bidrag till hjältarna i Ukraina.

Generösa bloggläsare

Cornucopia läsare visade sig vara mycket generösa. Efter två timmar var båda vadarna sålda. Hmmm, missbedömmning av mig. Påt igen och fixade fyra nya vadare som man kan köpa andelar i. Förutom att köpa andelar i vadabyxor var det ett antal av Cornucopias läsare som hörde av sig, och även skrev i kommentarsfältet, -”att om de kunde hjälpa till med något på distans så skulle de gärna göra det.” Tack snälla!❤️ Oerhört generöst! Det kommer en önskelista så småning om.

Hur gick det?

Dagen summerades med att tre helt nya vadare ska skickas till Ukraina under kommande vecka tillsammans med mina egna överblina vadarbyxor samt några lokalt inlämnade vadare. Tyvärr fungerar bloggar på samma sätt som en annons i en dagstidning. Liggtiden/Lästiden är typ 18 timmar. Sen kommer det nya tidningar/bloggposter och då är det gamla glömt.

Vill du köpa en eller flera andelar i ett par vadare eller något annat som behövs i Ukrainas skyttegravar? Titta här https://www.flugbindning.com/401060-waders-2-ukraine

Har du ett par vadare som du kan skänka till Ukraina? Här kan du läsa hur du gör för att skänka vadare till Ukraina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *